Kurs og seminarer

Her finner du aktuelle kurs og seminarer innenfor temaet undervisning og bærekraftig utvikling.

Bærekraftig utvikling og arbeid mot rasisme - fra teori til praksis i klasserommet.

Hva er forbindelseslinjene mellom UBU og arbeid mot rasisme? Bli gjerne med å utforske dette på webinar onsdag 10/11 kl 14:15

Mer informasjon HER.

Bærekraftig utvikling: Er skolen i klem mellom faglighet og aktivisme?

Står skolen i skvis mellom faglighet og aktivisme? Hvordan løse(s) dette? Frokostseminaret er åpent for alle og relevant for lærere, skoleledere og forskere. Tid: 8.11 kl. 08:30.

Les mer HER.

Klimaseminaret 2021

Hvordan engasjere oss lokalt og nært og samtidig rette blikket internasjonalt? Velkommen til Utdanningsforbundets klimaseminar 2021!

Seminaret er også tilgjengelig i opptak!

Mer informasjon HER.

Bærekraft på timeplanen: Hva sier elevene?

27. oktober: Hva mener elevene om undervisningen i bærekraft? Hvilke erfaringer og råd har de? De tre engasjerte elevene er fra barneskole, ungdomsskole og videregående, og har med seg erfaring fra elevråd, miljøpatruljer, ekspertgrupper og ikke minst klasserommene!

Steffen Handal leder Norges største fagforening for lærere. Møtes elevenes og lærernes ønsker? Hvordan jobber Utdanningsforbundet for å støtte i arbeidet med bærekraftig utvikling?

FN-sambandets skolekonferanse

FN-sambandets skolekonferanse går av stabelen 26. oktober, både fysisk og via strømming.

Webinar: Lærernes rolle i arrangeringen av OD

Operasjon Dagsverk avholder den 31. august 14:00-15.00 et gratis webinar for lærere og andre interesserte! Webinaret vil fokusere på lærernes rolle i den praktiske gjennomføringen av Internasjonal Uke og OD-dagen 2021, og hvordan man enkelt kan bruke ODs undervisningsressurser i egen undervisning.